2014-11-27 02:57:38• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Fárasztónak ígérkezik a mai napja

Napi horoszkóp november 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Az ég tetején, középen a Plútó látható, és arra figyelmezteti, hogy ne szálljon szembe a feletteseivel. Jól gondolja meg, hogy hogyan beszél a feljebbvalóival, mert a félreértésekből komoly bajok származhatnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma a rutinfeladatoknál jobban boldogul a kreatív tennivalókkal. Most bátran kezdeményezhet új megoldásokat, és az egyéni munkavégzésben is sikere lehet. Ha fáj a feje, arra egy kiadós alvás a legjobb gyógyszer.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ha Ön az egyedülállók táborához tartozik, akkor jobban jár, mint a kapcsolatban élők, a Merkúr ugyanis ma civakodást szít. Ma nagyon óvatosan és körültekintően fogalmazza meg a mondandóját, és semmiképpen se szóljon be másoknak.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Fárasztónak ígérkezik a mai napja, nehéz lesz a mára ütemezett munkákat teljesíteni, egyrészt mert túlvállalta magát, másrészt rengeteg lesz a zavaró tényező. Sok bolygó áll úgynevezett levegős jegyben, vegyen hát egy mély levegőt, szedje össze magát, és bízzon jobban önmagában.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Hold szemben áll az Oroszlán jegyével, ez pedig szép napot ígér. Talán tisztáznia kell egy kis félreértést az idősebb családtagjaival, de a bolygók többsége azon dolgozik, hogy a lehető legjobb kedve legyen.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Az uralkodó bolygója éppen a Nyilas jegyének küszöbét igyekszik átlépni: hirtelen megvilágosodik minden. A Nyilas a kitűzendő célok jegye, így ön is tökéletesen fogja látni a végigjárandó út utolsó szakaszát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Nem kezdődik túl jól ez a nap: a házastársa és a családja valamit nem néz jó szemmel, és ezt minden reggel szóvá teszik önnek. A Vénusz a Nyilas jegyében áll, a mosolyával ma mindenkit lehengerelhet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Szaturnusz a Skorpió jegyének utolsó fokain lépdel, azt hihetnénk, hogy lassan megszabadulunk tőle, de a Szaturnusznak van egy rossz szokása: mielőtt jegyet váltana, visszacsap. Ezért ütközik majd mindenütt akadályokba. Este mindenképpen nézzen meg egy humoros filmet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Felettesei azzal a kéréssel állhatnak majd elő, hogy számoljon be az elmúlt időszak minden percéről. Lehetőleg ne mondjon ellent, fogja vissza magát, és igyekezzen eljátszani a ma született bárányt. A munkaidő végeztével azonnal hagyja el a munkahelyét, és csak a legjobb barátnőjének panaszkodjon.

 

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nem lesz túl jó a mai nap, sem a munkahelyén, sem otthon nem éri sok öröm. Könnyen úgy érezheti, hogy ide-oda rángatják. Ha egyedül él, akkor még saját magával is meggyűlhet a baja.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Az ég tetején bolygócsoportosulás van, mindegyik egy-egy megoldandó feladatot jelez a határidőnaplójában. A Szaturnusz az ingatlanügyeket, a Merkúr a gyermekekkel való problémákat, a Nap a főnökével való tárgyalást, a Vénusz pedig a kedvesét fogja eszébe juttatni. A Plútó jelzi, hogy be kell jelentkeznie egy orvosi vizsgálatra, a Mars pedig azt, hogy meg kell békülnie valakivel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A mai napon mintha mindenki a hivatásával vagy a feletteseivel lenne elfoglalva, így ön is. Szó eshet a cégének átszervezéséről is, de aggodalomra semmi oka, mert a munkáját jelző területen a szerencse bolygója áll.

 

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: